Tendència nadal 2017-2018

El primer post nadalenc de l’any el dediquem a l’estil. Cada any hi ha un estil marcat que va variant, aquest es porta una tendències molt natural, que pren els colors més bàsics de la natura. Molt verd, blanc i tons terra-vermells. Podríem dir que es un estil escandinau.

Amb aquesta tendència triomfaràs deixant l’arbre gairebé pelat! Aposta per un arbre ben topit, que no es vegin clapes sinó frondositat, i no el carreguis de molta decoració, deixa que respiri, com a la imatge. Les pinyes, llaços o treballs manuals són perfectes. És a dir, més que mai, menys és més.

Si tens llar de foc, aquesta temporada no et costarà gaire guarnir-la. Compra verd, a poder ser fresc i així la casa també olorarà bé.
Pots rematar-ho amb unes espelmes per obrir al capvespre o unes boles de colors suaus.

escales nadalenques

llar de foc
llar de foc

A les escales segueix amb el mateix sistema, molt de verd, tèxtil rústic com arpillera són una combinació fantàstica.

Arbre de nadal
Arbre de nadal

Els detalls, com sempre, són molt importants. Al llarg del nadal us anirem donant idees de centres de taula i detallets, però tots es regiran per la puresa de materials i la senzillesa. Gerros amb espelmes, molt de vers i tocs que recorden una unió de l’estil escandinau i el japonès en l’art de la floristeria.

Per acabar, si ets dels que pengen alguna cosa a la porta de casa, no descartis aquesta idea.

No et perdis els posts de les setmanes pròxima a on veurem amb deteniment cada un dels espais de casa, des de com decorar les habitacions fins als detallets per posar als racons i convertir la casa en una llar acollidora i plena d’esperit nadalenc.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *