Dormitori de nadal 2018

El dormitori és un espai que es sol deixar sense decorar, però us animem a fer-ho, doncs és una habitació molt agraïda que amb molt poca inversió canvia totalment. Si ho feu, no en voldreu sortir en totes les festes!
Que què s’hi pot fer? En aquest article et donem idees perquè et quedi genial!

Habitació doble nadalenca
Habitació doble nadalenca

En primer lloc, recorda que t’explicàvem en l’anterior post que l’estil d’enguany és molt natural, tirant a escandinau. El primer que s’ha de canviar (i és el més espectacular) és el tèxtil. Es tracta, doncs, d’escollir teixits neutres i càlids.
Si vols estar a l’última moda, t’aconsellem optar per robes de colors terres i marrons combinats amb blancs, verds i inclús blaus.

tèxtils de colors terra
tèxtils de colors terra

Si prefereixes un estil que et serveixi per a molts anys, amb el tèxtil vermell mai t’equivocaràs. Això sí, escolleix robes càlides, peludes o de punt, que aportin sensació d’escalfor. Visualment et reconfortaran molt.

Quant a la decoració, aposta pels verds, i no carreguis gaire. Les guirnaldes són fantàstiques per posar a sobre el capçal. Si a més a més hi afegeixes unes llumetes, el conjunt quedarà molt acollidor i nadalenc.

En cas que volguessis fer alguna coseta més, aposta per ornaments molt neutres, res de colors llampants que cridin molt l’atenció. Tot el contrari, mirarem d’escollir decoració de fusta natural, blancs o boletes d’acabats en mate.

Aquest any també entren amb força les corones, no gaire carregades. Les veurem a la porta, als passadissos, a les sales i, per descomptat, a l’habitació.
Són corones molt verdes i amb molt poca ornamentació, i la que hi fiquem serà de colors molt neutres i que surtin de la natura.

Per acabar, una bona idea, sobre tot si a casa hi ha petits, es posar uns mitjons ben grans al peu del llit. No oblidis els plaids i mantetes, i recorda que les espelmes, sobretot a les nostres habitacions, són una forma genial de relaxar-se i crear un ambient íntim i especial.

la decoració a peu de llit és un bon detall
la decoració a peu de llit és un bon detall
també hi pots posar arbrets
Només introduïnt tèxtil vermell i una guirnalda i corona, ja tenim la decoració feta
atreveix-te a decorar la teva habitació

Atreveix-te a decorar el teu dormitori i explica’ns com ho has fet!

Verònica Martín, interiorista

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *