Habitacions infantils nadal 2018

A qui més il·lusió li fa aquesta època de l’any és als nens i nenes. Per això, les seves habitacions són una de les estances que més gràcia fa decorar.
Avui us donem algunes idees i directrius per no passar-vos però que quedi ben nadalenc i els vostres petits se sentin a gust. Per descomptat, els treballs manuals són súper benvingudes i més si les fan ells mateixos.

Les manualitats són una opció fantàstica per decorar

Acabo de tenir una nena, i sí, ja sé que no se n’assabenta encara de què va la història però… Quina il·lusió que fa decorar-ho tot pel seu primer nadal! Per als nadons decorem més per nosaltres que per ells, això ho tenim clar, però les primeres vegades són importants per nosaltres i ho hem de potenciar. En aquesta etapa el primer que hem de tenir en compte és la seguretat, no hi podem posar tot el que voldríem o ens agrada si no passa un «control» de seguretat previ.

Habitació de bebé

Per això optarem per coses tèxtils, estrelletes, mitjons XXL, peluixos… tot el que puguem fer de tela millor. És quelcom que si li crida l’atenció i es vol dur a la boca, li podem oferir. Els peluixos amb formes d’animals típics de nadal seran un puntet a favor, com els ossets. Així mateix, si vols posar algun arbret de nadal o llumet-ho ben alt, que no hi pugui accedir.

A la infància és quan l’explosió nadalenca és més forta, ells ho gaudeixen tant com nosaltres i intervenen en la creació de l’espai.
Si hi ha marcs de fotografies a les parets, una bona opció pot ser anar variant el seu contingut durant l’any, així com a la tardor pot ser bonic anar al bosc i recollir fulles, o a la primavera assecar flors i lluir-les després a les parets, al nadal poden dibuixar alguna cosa, posar una branqueta de pi o algun peluix.

En aquest cas, l’arbre de nadal ha d’estar ben a l’abast, i l’ideal seria que els ornaments els facin ells mateixos. No t’atabalis, aquest arbre és perquè hi juguin, canviarà diàriament (o cada 5 minuts… Ja ho saps) però és a la seva habitació i tampoc l’ha de veure ningú més que vosaltres. Deixa que gaudeixi amb aquest i el del menjador estarà tranquil totes les festes.

arbres de nadal a la seva mida

Si no teniu gaire espai una bona opció pot ser un arbre de paret, n’hi ha de molt macos i fàcils de fabricar.

Quina il·lusió que fa decorar l’habitació dels petits!

Sí, ja sé que en totes les imatges hi surten arbrets amb regals a sota i tota la pesca. Però siguem realistes, si deixem algun regal, encara que sigui de «mentida» a sota un arbre, la capça no durarà ni 5 minuts sense obrir.

La decoració lluminosa és una opció fantàstica. Al Corte Ingles hi ha estrelles amb llumetes LED que funcionen amb piles, pel que no fa falta que hi hagi presa de llum.

estrelles amb piles per posar a on vulguis

Quan ja són més grans, la il·luminació és l’efecte bàsic. Crea espais íntims i acollidors, i ho poden personalitzar amb fotografies dels seus amics o bons desitjos, targetes i dibuixos dels companys i la família.

Llums de nadal com a punt de partida
Penjar elements a la porta pot ser una pista per als Reis Mags
Les habitacions dels infants

Preparats per gaudir del nadal en família? És hora de començar a decorar les habitacions més importants de la casa, les dels més petits! (i no tan petits)

Ja has llegit el post sobre arbres de nadal per infants? Punxa aquí i no te’l perdis!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *