Arbre de nadal de color blau

El color blau és un gran oblidat als Nadal, però justament aquest any es porta molt bé amb l’estil escandinau, una mica més fred que el típic vermell. En aquest post us ensenyarem alguns exemples per inspirar-vos i crear arbres de nadal blaus amb algunes de les seves combinacions.
Un dels elements que més color blau poden donar són les cintes. Hi ha hagut un boom fa uns anys en què tots els arbres es decoraven amb cintes. D’aquella febre en queden restes i no estan gens malament. Una manera bonica de col·locar-les és com a la imatge següent, endins i enfora (no queda tan bé posades per sobre i ja està) d’aquesta manera creem bosses i aporten profunditat i moviment a l’arbre.

arbre amb cintes blaves

Si això de posar cintes per tot arreu no ho veus clar, la possibilitat de penjar una llaçada al capdamunt és una molt bona opció en comptes de la típica estrella.

Cinta al cap damunt

També podem optar per penjar alguns elements blaus a l’arbre i potenciar el color als regals de la falda.

regals blaus

Hi ha blaus de tots els tons, des de més foscos a més clars. Quin és el que més t’agrada?

El blanc i el blau sempre, sempre queden bé. En aquest inclús hi han penjat unes estrelles de mar.

Preparat per crear el teu arbre de nadal blau? Explica’ns com ho has fet als comentaris!

Verònica Martín

Interiorista