Decorar escales de nadal

Pot ser que a casa nostra, això de decorar les escales no es porti tant, però és una bona idea per acabar d’arrodonir la casa «nadalenca». A Estats Units i els països nòrdics en són tot uns experts, així que avui, i demà també, us mostrarem algunes idees de com decorar les escales perquè quan esteu gravant el vídeo dels vostres fills baixant en estampida aquest racó de la casa llueixi, o simplement per donar un toc més festiu al vostre rebedor.

Començaré per l’estil que es porta aquest any 2018, com en els posts anteriors, Amb una guirnalda verda i alguns elements de colors neutres i clars aconseguiràs un ambient molt acollidor. És cert que el blanc pot donar sensació de fred, però el verd ho rebaixa i hi aporta caliu.

escala amb guirnalda i borles blanques

Les corones, de tot tipus, són una bona opció. Tingues en compte que el que hi posis no punxi, perquè el passamà és essencial que segueixi lliure i es pugui utilitzar.

corones

Aquesta decoració pot ser molt vistosa i bonica, però no deixa utilitzar el passamà, i pot ser perillós en un moment donat que perdem l’equilibri. Sempre que ens sigui possible, el deixarem lliure.

Intentem deixar el passamà lliure

Si les escales són suficientment amples, també hi podem posar coses als esgraons. Això si, posar-hi espelmes no és una bona idea.

És ben normal veure moltes guirnaldes i decoració a la barana, però amb unes borles penjades de cintes boniques també es decora la mar de bé.

borles penjades amb cintes

Tant de la barana com del sostre. Aquesta pluja de borles i flocs de neu s’ha penjat amb fil de pescar. N’hi ha que aguantes més o menys pes, fixat quina compres!

pluja de borles i flocs de neu

 

Espero que t’hagi agradat el post, el post següent veurem més idees sobre com decorar les escales!

Verònica Martín

Interiorista